Panoramisch dak vervangen

Je hebt gekozen voor een auto met een panoramisch dak. Dat heeft zo z’n meerwaarde. Meer licht in de wagen, extra verluchting, ... Het maakt de rijervaring aangenamer. Maar wat als er een barst in je panoramisch dak zit?

Vervangen panoramisch dak, specialisten werk

Panoramisch dak

Meestal moet een panoramische autoruit vervangen worden. Dit is niet zo heel eenvoudig maar geen probleem voor Carglass®. Wij helpen je uit de nood in één van onze Service Centers. De vervanging neemt ongeveer een halve dag (4u) in beslag. Omdat dit zo een complexe job is moeten we er vaak met 2 monteurs tegelijk aan werken.

Heb je ernstige schade aan je panoramisch dak? In de meeste gevallen kunnen we een tijdelijk plexiglas plaatsen. De bedoeling hiervan is de wagen te beschermen tegen de regen. Hiermee rijden is niet aangewezen, er geldt dan een max. snelheid van 100km/u. Dit is omdat er een zeer grote druk ontstaat op het plexiglas en de kans bestaat dat deze zou kunnen wegvliegen terwijl je aan het rijden bent.

Maak een afspraak in 5 min

Grootste stock autoruiten van België

In het Carglass® Distributie Centrum in Bilzen hebben we meer dan 500.000 autoruiten op voorraad. Zowel voorruiten, zijruiten, achterruiten en panoramische daken. Voor alle merken en modellen. De Service Centers zelf hebben geen permanente stock. Nadat jij je afspraak gemaakt hebt zorgen we ervoor dat je ruit zo snel mogelijk in het gekozen Service Center is.

Nog niet overtuigd? Laat je overtuigen door onze klanten die hun ervaringen met Carglass® delen.

Vragen over panoramische daken vervangen?