Vrachtwagenruiten herstellen of vervangen

Heb je een ster of een barst in de voorruit van je vrachtwagen? De Carglass® Truck Service staat voor je klaar. Je kan terecht in 27 Carglass® Service Centers verspreid over het ganse land of onze Mobiele Service komt naar je toe om je vrachtwagenruit te herstellen of vervangen.

Vrachtwagenruiten herstellen of vervangen

Maak nu een afspraak

Contacteer Carglass® Truck Service om meteen een afspraak te maken (24/7).

Herstelling vrachtwagenruit

 Herstellingen vrachtwagenruiten

Een ster in de voorruit van je vrachtwagen herstellen we in 45 minuten als ze kleiner is dan 2 euro en op minder dan 6 cm van de rand zit. Wist je dat het herstellen van vrachtwagenruiten ook 10 keer milieuvriendelijker is dan een nieuwe voorruit plaatsen?

Carglass® geeft levenslange garantie op de herstelling van vrachtwagenruiten. Barst de herstelde inslag toch verder dan krijg je gratis een nieuwe voorruit.

Vrachtwagenruit vervangen

Is de voorruit van je vrachtwagen gebarsten? Dan vervangen we de voorruit van je vrachtwagen door een nieuwe voorruit. Zowel rubberen ruiten als geplakte ruiten zijn geen probleem voor onze specialisten. Heb je een Mercedes, MAN, Volvo Truck, Daf truck, Iveco, Scania of Renault? Geen zorg, we werken voor alle merken. De duurtijd van een vervanging hangt of van het model, maar een gemiddelde vervanging neemt 2,5 uur in beslag.

Met de grootste zorg vervangen onze monteurs je vrachtwagenruit. Ze plaatsen ook alle accessoires, zoals DAB antennes, decoraties, gordijnen, … nauwkeurig terug waar dat mogelijk is.

Vervangen vrachtwagenruit
Preventieve wagenparkinspecties

Preventieve wagenparkinspecties

Tijdens onze wagenparkinspecties komt een Carglass® medewerker naar je bedrijf om alle vrachtwagens na te kijken op glasschade. Merken we een sterretje op dan herstellen we je vrachtwagenruit ter plaatse. Zo moeten jullie je niet verplaatsen. Stellen we een barst vast, dan maken we een afspraak voor een vervanging op een later tijdstip.

Mobiele Service voor vrachtwagenruiten

Geraak je niet tot in een Carglass® Service Center dan komt onze Carglass® Truck Service naar je toe voor de vervanging of herstelling van je vrachtwagenruit. Het enige wat we nodig hebben is een ruimte waar we overdekt kunnen werken. Ook op zaterdag komt onze Mobiele Service naar je toe.

Kostprijs herstelling of vervanging vrachtwagenruit

Ben je verzekerd tegen glasbreuk dan betaalt de verzekering de kosten. Hou wel rekening met een eventuele franchise en de terugvorderbare BTW.

Ben je niet verzekerd tegen glasbreuk dan kan je online een offerte aanvragen voor de vervanging van je voorruit. Een inslag herstellen kost €128,50 incl BTW + €19,97 voor de Covid-19 Touchpoint Cleaning, ongeacht het aantal inslagen.

Technische controle na voorruitvervanging

Is je voorruit pas vervangen wacht dan minstens 24u vooraleer je naar de keuring gaat. Zo is de lijm volledig uitgehard en kan de voorruit niet meer verschuiven tijdens de controle.