Sterretje in voorruit herstellen

Sterretje in je voorruit? Laat het meteen herstellen. Hoe vlugger wij een sterretje in je voorruit herstellen, hoe kleiner de kans dat het verder scheurt. De herstelling duurt bovendien slechts 45 minuten.

Herstellen of vervangen?

Een sterretje in de voorruit herstellen is meestal mogelijk wanneer het:

  • kleiner is dan 2 euro 
  • minstens 6 centimeter verwijderd is van de rand 

Is dit voor jouw schade het geval? Dan kan Carglass® het sterretje in je voorruit waarschijnlijk repareren. 

Wat kost een sterretje repareren?

  • Ben je verzekerd tegen glasschade? Dan wordt de herstelling gedekt door je verzekering en is ze voor jou gratis.
  • Geen verzekering? Dan is de prijs voor de herstelling van je autoruit maar €133,39.
De herstelling van je voorruit is bovendien: 
  • vijf keer goedkoper dan een vervanging.
  • in 45 minuten gebeurd.
  • onderworpen aan een levenslange garantie – Barst het door ons herstelde sterretje nadien toch nog verder? Dan krijg je gratis een nieuwe voorruit.

Een sterretje in de voorruit herstellen laat altijd een klein litteken na. Kleef daarom meteen na de inslag een Carglass® Repair-sticker op de inslag. Zo komt er geen vocht en vuil in de breuk en is het uiteindelijke resultaat mooier. Maak snel een afspraak bij Carglass® of kom gewoon even langs in een Carglass® Service Center bij jou in de buurt.

 

Waar je maar wil

Kom langs in een Carglass® Service Center bij jou in de buurt of doe een beroep op onze Mobiele Service. Dan komen wij naar je toe waar je maar wil. Zo kan je ondertussen rustig verder doen waarmee je bezig was.

Eender wat je kiest, wij herstellen het sterretje in je voorruit snel én met kennis van zaken.

Hoe lang duurt het?

Hoe vlugger wij het sterretje in je voorruit kunnen herstellen, hoe kleiner de kans dat het verder barst.

De herstelling duurt bovendien slechts 45 minuten. 

Een sterretje in je voorruit kan élk moment doorbarsten. Laat het niet zover komen, maar kies snel voor een herstelling. Het is 5 keer goedkoper en veroorzaakt minder CO2-uitstoot dan een vervanging.

Ben je verzekerd tegen glasschade? Dan is de herstelling voor jou meestal gratis. Geen verzekering? Dan is de prijs voor de herstelling van je voorruit €133,39. Wacht niet: een herstelling is vijf keer goedkoper dan een vervanging wanneer je sterretje verder barst.

We herstellen je auto bij je thuis op voorwaarde dat hij in een overdekte ruimte staat en er genoeg werkruimte is. De voorportieren moeten minstens voor driekwart open kunnen zonder andere voertuigen of wanden te raken. Onze monteurs zorgen voor een vakkundige herstelling bij je thuis of op je werk. Zo zet je je eigen taken ongestoord verder dankzij onze Mobiele Service.

Hoe vlugger wij het sterretje in je voorruit kunnen herstellen, hoe kleiner de kans dat het verder barst. De herstelling zelf duurt bovendien slechts 45 minuten.

Bij Carglass® geniet je van een levenslange garantie op de herstelling van je voorruit. Gebeurt het uitzonderlijk toch dat een sterretje in uw voorruit na de herstelling doorscheurt? Dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit van Carglass® dankzij onze levenslange garantie.

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. €59,90)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.
Deze actie eindigt over: