Sterretje in voorruit herstellen

Sterretje in uw voorruit? Laat het meteen herstellen. Hoe vlugger wij een sterretje in uw voorruit herstellen, hoe kleiner de kans dat het verder scheurt. De herstelling duurt bovendien slechts 45 minuten.

Herstellen of vervangen?

Een sterretje in de voorruit herstellen is meestal mogelijk wanneer het :

  • kleiner is dan 2 euro 
  • minstens 6 centimeter verwijderd is van de rand 

Is dit voor uw schade het geval? Dan kan Carglass® het sterretje in uw voorruit waarschijnlijk repareren. 

Wat kost een sterretje repareren?

  • Bent u verzekerd tegen glasschade? Dan wordt dit gedekt door uw verzekering en is de herstelling voor u gratis.
  • Geen verzekering? Dan is de prijs voor de herstelling van uw autoruit maar €128,50. Gezien de COVID-19 veiligheidsmaatregelen, hanteren we het principe van Touchpoint Cleaning (grondige desinfectie van je wagen voor en na de job) en rekenen we hiervoor een supplement aan van €19,97.

De herstelling van uw voorruit is bovendien: 

  • vijf keer goedkoper en tien keer milieuvriendelijker dan een vervanging
  • in 45 minuten gebeurd. Dit is inclusief de tijd die nodig is je wagen te desinfecteren.
  • onderworpen aan een levenslange garantie – Barst het door ons herstelde sterretje nadien toch nog verder? Dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit.

Een sterretje in de voorruit herstellen laat altijd een klein litteken na. Kleef daarom meteen na de inslag een Carglass® Repair-sticker op de inslag. Zo komt er geen vocht en vuil in de breuk en is het uiteindelijke resultaat mooier. Maak snel een afspraak bij Carglass® of kom gewoon even langs in een Carglass® Service Center bij u in de buurt.

 

Waar u maar wilt

Kom langs in een Carglass® Service Center bij u in de buurt of doe een beroep op onze Mobiele Service. Dan komen wij naar u toe waar u maar wilt. Zo kan u ondertussen rustig verder doen met wat u bezig was.

Eender wat u kiest, wij herstellen het sterretje in uw voorruit snel én met kennis van zaken.

Hoe lang duurt het?

Hoe vlugger wij het sterretje in uw voorruit kunnen herstellen, hoe kleiner de kans dat het verder barst.

De herstelling duurt bovendien slechts 45 minuten. 

Een sterretje in je voorruit kan élk moment doorbarsten. Laat het niet zover komen, maar kies snel voor een herstelling. Het is 5 keer goedkoper en 10 keer milieuvriendelijker dan het vervangen van een voorruit.

Bent je verzekerd tegen glasschade? Dan wordt dit gedekt door jouw verzekering en is de herstelling voor jou meestal gratis. Geen verzekering? Dan is de prijs voor de herstelling van je voorruit maar €128,50 + €19,97 voor de Covid-19 Touchpoint Cleaning. Een herstelling is vijf keer goedkoper dan een vervanging.

We herstellen je auto bij je thuis op voorwaarde dat hij in een overdekte ruimte staat en er genoeg werkruimte is. De voorportieren moeten minstens voor driekwart open kunnen zonder andere voertuigen of wanden te raken. Onze monteurs zorgen voor een vakkundige herstelling bij je thuis of op je werk. Zo zet je je eigen taken ongestoord verder dankzij onze Mobiele Service.

Hoe vlugger wij het sterretje in je voorruit kunnen herstellen, hoe kleiner de kans dat het verder barst. De herstelling zelf duurt bovendien slechts 45 minuten.

Bij Carglass® geniet je van een levenslange garantie op de herstelling van je voorruit. Gebeurt het uitzonderlijk toch dat een sterretje in uw voorruit na de herstelling doorscheurt? Dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit van Carglass® dankzij onze levenslange garantie.