Over Carglass®

Zit er een sterretje of barst in de ruit van uw wagen? Dan wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. En daarvoor is Carglass® de partner van uw keuze.

Herstelling én vervanging

Zit er een sterretje in uw voorruit? Dan checkt Carglass® altijd eerst of een herstelling mogelijk is. Dat bespaart u tijd en geld tegenover een vervanging. En bent u ook verzekerd tegen glasschade? Dan is de herstelling of de vervanging meestal gratis! Carglass® regelt dan bovendien alle papierwerk rechtstreeks met uw verzekeraar.

Elk merk, model en ruittype 

Carglass® herstelt en vervangt autoruiten van om het even welk merk en model. Ongeacht ruittype of wagenleeftijd. Dankzij onze permanente voorraad van 350.000 ruiten hoeft u nooit te wachten op uw herstelling of vervanging. We gebruiken bovendien alleen glas dat volgens OEM-normen is geproduceerd en dus van dezelfde kwaliteit als de originele ruit

Altijd en overal geholpen

Carglass® helpt u het hele jaar door – óók op zon- en feestdagen. Wij staan 24/7 voor u paraat. Raakt u niet met uw wagen tot bij ons? Dan komt onze Mobiele Service naar u toe: bij u thuis, op het werk of elders. In heel België.

Strengste kwaliteitsnormen

Carglass® maakt deel uit van Belron®: ’s werelds grootste vervang- en herstelbedrijf voor autobeglazing – met Service Centers in 34 landen. Iedere monteur van Carglass® wordt in ons Learning and Development Centrum  opgeleid volgens de strikte Belron®- en Carglass®-normen. Daarnaast onderzoeken we er voortdurend hoe we onze techniek en service nog beter op u afstemmen.

Levenslange garantie 

Ondervindt u toch een probleem na de vervanging of herstelling van uw autoruit? Carglass® geeft levenslange garantie op het uitgevoerde werk . En moest een door ons herstelde inslag nadien toch verder barsten dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit van ons. 

98 procent van onze klanten is meer dan tevreden. Maak nu uw afspraak!

Vind een Service Center bij jou in de buurt

 

servicecenter

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 66)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 28 februari.