Experts in technologie voor autoruiten dankzij 30 jaar ervaring

Elke autoruit is anders. Maar of u nu met een oldtimer rijdt of met een wagen die net uit de toonzaal rolde: bij Carglass® rekent u op autoruitexperts. Dankzij dertig jaar ervaring weten wij raad met elk probleem bij elk ruittype.

Autoruiten in diverse vormen en maten

U let er niet altijd op, maar autoruiten bestaan in alle vormen en maten. Zo hebt u voor-, zij- en achterruiten. Ze kunnen bestaan uit gelaagd of gehard glas, en getint of transparant zijn. Elke autoruit zorgt mee voor de stevigheid en veiligheid van uw auto. Zit er een barst of breuk in? Carglass® lost uw probleem snel op.

Maak snel online uw afspraak

Autoruiten en technologie

Autoruiten verschillen niet alleen in vorm, ze bevatten ook alsmaar vaker technologie. Zo zijn veel auto’s nu uitgerust met:

Welke ruit u ook heeft, maak u geen zorgen: de experts van Carglass® zijn hierop getraind. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor de perfecte kalibratie van uw camerasysteem.

Carglass® investeert in de toekomst

Niemand herstelt of vervangt meer autoruiten dan Carglass®. Met de regelmaat van de klok komen er nieuwe systemen en standaarden op de autoruitmarkt. Het Learning and Development -team van Carglass® houdt deze evoluties nauwlettend in de gaten. En schoolt onze monteurs continue bij. Zij werken bovendien alleen volgens de recentste technieken en met materiaal dat specifiek voor Carglass® wordt ontwikkeld.