Levenslange garantie

Bij Carglass® krijg je kwaliteit van het hoogste niveau. Wij werken alleen met het beste materiaal en professioneel geschoolde monteurs. Toch kan het voorvallen dat er iets fout loopt. Scheurt een hersteld sterretje toch verder? Of is er een probleem met je nieuwe autoruit? Dan garanderen wij je zo snel mogelijk een oplossing. 

Unieke levenslange garantie op de herstelling van uw voorruit

Iedere monteur van Carglass® doorloopt een exclusief en uitgebreid trainingsprogramma in ons opleidingscentrum in Hasselt. Daar leert hij de knepen van het vak en maakt hij zich de meest kwalitatieve technieken meester. Zo staat Carglass® in voor herstellingen van topniveau
Gebeurt het uitzonderlijk toch dat een sterretje in je voorruit na de herstelling doorscheurt? Dan krijg je gratis een nieuwe voorruit van Carglass® dankzij onze levenslange garantie.

Levenslange garantie op de vervanging van uw autoruit 

Carglass® plaatst enkel autoruiten van originele kwaliteit (OEM): die kopen we aan bij dezelfde leveranciers als de autoconstructeurs. Zo krijg je zeker de juiste voorruit. Helemaal volgens merk, model en bouwjaar. Bovendien vervangt Carglass® je autoruit altijd volgens de voorschriften van de autoconstructeurs.
Ondervind je toch een probleem na de vervanging van uw autoruit? Carglass® geeft levenslange garantie op het geleverde werk.

Vragen over de levenslange garantie?

Merk je een probleem op na de herstelling of vervanging van een autoruit? Informeer dan naar de levenslange garantie bij onze klantendienst. Bel ons op 078 78 12 31 (24/7).

Gratis Bosch-ruitenwissers (t.w.v. € 70)

bij elke herstelling of vervanging die je boekt t.e.m 30 juni.