24/7, 365 dagen per jaar helpen wij u uit de nood

Ligt uw zijruit of achterruit in duizend stukjes? Dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Gelukkig biedt Carglass® u 24/7 service, 365 dagen per jaar, zodat u na een noodgeval  in een wip weer veilig onderweg bent. 

Noodgeval? Reken op onze 24/7 service

Wanneer een zijruit of achterruit breekt, is een vervanging onvermijdelijk. Bij zo’n noodgeval reken je op de 24/7 service van Carglass®, ook op zon- en feestdagen. Bij het krieken van de dag, net na de kantooruren of in het holst van de nacht? Het uur maakt niet uit: onze monteurs komen naar je toe voor de vervanging. Of ze openen speciaal voor jou het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center. Een unieke dienstverlening in België!

Bel het nummer 078 78 12 11 (24/7) en onze medewerkers helpen je direct verder.

Driehonderdvijfenzestig dagen per jaar

Glasschade op een zon- of feestdag? Carglass® helpt je zeven dagen per week uit de nood. Een verbrijzelde zijruit in een uithoek van het land? Carglass® komt naar élke locatie.

Carglass® helpt je ook op feestdagen

Waar je maar wil

Carglass® helpt je niet alleen wanneer je dat wil, maar ook waar. Op jouw vraag komt de monteur bij je thuis, op het werk of een andere locatie langs. Of hij opent een van de 43 Carglass® Service Centers speciaal voor jou. 
Bel bij een noodgeval naar ons nummer 078 78 12 11 (24/7). Een van onze medewerkers vangt je op en zorgt voor de snelste en beste oplossing. 

Urgent geval van glasschade? Contacteer ons nu via 078 78 12 11 (24/7).