Je autoruit vervangen of herstellen in Luxemburg

Glasschade? Geen reden tot paniek: Carglass® herstelt je ruit. In Luxemburg zijn er maar liefst 3 Service Centers en  meerdere mobiele teams die jouw probleem meteen verhelpen.

Even wachten? Geen probleem: in alle Centers vind je – helemaal gratis – wifi en koffie, kranten en magazines, en leenfietsen.

Hoe lang zal het duren?

We vervangen je voorruit, achterruit of zijruit in 90 minuten. Je vertrekt meteen na de vervanging dankzij onze exclusieve sneldrogende lijm. Zo win je zeker een uur. En een sterretje? Dat herstellen we in maar 45 minuten. Voor meerdere sterretjes komt er een kwartiertje bij.

Hoeveel zal het kosten?

De herstelling of vervanging van glasbreuk is meestal gratis als je verzekerd bent. Want Carglass® werkt samen met de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen. Autoruit hersteld of vervangen bij Carglass®? Dan hoef je niets te doen. Wij regelen alles wel met jouw verzekeraar.

Ben je niet verzekerd tegen glasschade? Dan krijg je de vervanging of herstelling aan voordelige prijzen:

De herstelling van het sterretje kost je maar €157,93, ongeacht het aantal sterretjes in je voorruit. Dat is zes keer goedkoper dan de voorruit laten vervangen.

Prijs vervanging voorruit

Prijs vervanging achterruit

Prijs vervanging zijruit