Levenslange garantie

Bij Carglass® krijgt u kwaliteit van het hoogste niveau. Wij werken echter alleen met het beste materiaal en professioneel geschoolde monteurs. Toch kan het voorvallen dat er iets fout loopt. Scheurt een hersteld sterretje toch verder? Of is er een probleem met uw nieuwe autoruit? Dan garanderen wij u zo snel mogelijk een oplossing. 

Unieke levenslange garantie op de herstelling van uw voorruit


Iedere monteur van Carglass® doorloopt een exclusief en uitgebreid trainingsprogramma in ons opleidingscentrum in Hasselt. Daar leert hij de knepen van het vak en maakt hij zich de meest kwalitatieve technieken meester. Zo staat Carglass® in voor herstellingen van topniveau
Gebeurt het uitzonderlijk toch dat een sterretje in uw voorruit na de herstelling doorscheurt? Dan krijgt u gratis een nieuwe voorruit van Carglass® dankzij onze levenslange garantie.

Levenslange garantie op de vervanging van uw autoruit 


Carglass® plaatst enkel autoruiten van originele kwaliteit (OEM): die kopen we aan bij dezelfde leveranciers als de autoconstructeurs. Zo krijgt u zeker de juiste voorruit. Helemaal volgens merk, model en bouwjaar. Bovendien vervangt Carglass® uw autoruit altijd volgens de voorschriften van de autoconstructeurs.
Ondervindt u toch een probleem na de vervanging van uw autoruit? Carglass® geeft levenslange garantie op het geleverde werk.

Vragen over de levenslange garantie?

Merkt u een probleem op na de herstelling of vervanging van een autoruit? Informeer dan naar de levenslange garantie bij onze klantendienst. Bel ons op 011 30 19 19 – 24/7 bereikbaar.